Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.
Logo basisschool De Boemerang
Ontdek je selfie op de Boemerang!

BTS Theater

BTS Theater

 

Kim Wolfswinkel

elke dinsdag: 14.15 uur tot 15.15 uur 

  

 

 

 

 

 

 

februari 2019

 

Update BTS: Jaja, u ziet het goed. We zijn aan het werk met echte scripts! We hebben de afgelopen weken geoefend om van eenzelfde scène verschillende scènes te spelen. Dit doen we door verschillende attributen te gebruiken, maar ook door elke keer wanneer we de scène spelen de rollen iets anders te spelen. Daarnaast bedenken de kinderen acties buiten de tekst om, zodat de scène gaat leven! Na de vakantie gaan we aan de slag met een mini eindvoorstelling. Ik ben benieuwd welke kant we op gaan, want ik wil dat de ideeën voor deze voorstelling zoveel mogelijk uit de kinderen komen. We hebben er zin in! Groetjes Kim Wolfswinkel 

 

 

november 2018 

 

We zijn alweer 6 lessen verder met de BTS theater. Het eerste blokje van 5 lessen ging over 'jezelf presenteren' & 'improviseren'. 

De kinderen hebben geleerd sterk te staan en weten zich te redden in een scène waarbij ze van tevoren niet weten wat er gaat gebeuren.

 

De aankomende lessen staat het maken van korte scènes centraal. De kinderen leren dat een scène altijd een WIE, WAT, WAAR & HOE nodig heeft. Er wordt daarnaast alvast een start gemaakt met acteertechnieken die ze weer kunnen toepassen bij het maken van een korte scène! 

 

 









Toelichting op de cookies 

Gerealiseerd door het OS-Scholenpakket/Oscreative - Helder voor iedereen