Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.
Logo basisschool De Boemerang

Aanmelden

Welkom bij ons op school!

 

 

 

Kennismaken met onze school?


Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek met Carla Kinteh, intern begeleider groep 1 t/m 4 via c.kinteh@deboemerangutrecht.nl of 030-2441718.

Ook kunt u het contactformulier hier invullen, dan nemen wij contact met u op! 

 

Tijdens het kennismakingsgesprek leggen wij de werkwijze en visie van de school uit en volgt er een rondleiding door de school.

 

Inschrijven

 

Bent u na het gesprek enthousiast over onze school en wilt u uw kind bij ons inschrijven?
Wettelijk gezien mogen we kinderen pas inschrijven als zij 3 jaar zijn. In Ondiep en omgeving willen ouders hun kind graag eerder inschrijven. Dit kan op De Boemerang door middel van een registratie van uw belangstelling. Tegen de tijd dat uw kind 3 jaar wordt neemt de school contact met u op en wordt de belangstelling omgezet naar een definitieve inschrijving in ons leerling-administratiesysteem ParnasSys. Via e-mail wordt de definitieve inschrijving bevestigd.

 

Wachtlijst  


Momenteel hanteren wij geen wachtlijsten op De Boemerang.

 

Instroom gedurende het schooljaar

 

Ouders/verzorgers van kinderen die instromen in hogere groepen worden uitgenodigd voor een persoonlijk kennismakingsgesprek met Carla Kinteh, intern begeleider van de groepen 1 t/m 4 of Mariska Smits, intern begeleider groep 5 t/m 8. Op basis van informatie van ouders, school van herkomst en eventueel externe partijen zal de schoolleiding bepalen of een kind wel of niet geplaatst kan worden op onze school. In dit besluit spelen ook factoren als groepsgrootte en ondersteuningsbehoefte van de klas een rol. We nemen dit besluit op basis van benodigde zorg voor leerlingen in de groep en bijv. de groepsgrootte. Voordat in overleg met betrokkenen het besluit een kind wel of niet te plaatsen is genomen, heeft De Boemerang nog geen zorgplicht voor de betreffende leerling. 


 

 

 

Toelichting op de cookies 

Gerealiseerd door het OS-Scholenpakket/Oscreative - Helder voor iedereen