Aanmelden

Welkom bij ons op school!

Kennismaken met onze school?

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek met Carla Kinteh, intern begeleider groep 1 t/m 4 via c.kinteh@deboemerangutrecht.nl of 030-2441718. Ook kunt u het contactformulier hier invullen, dan nemen wij contact met u op!

Tijdens het kennismakingsgesprek leggen wij de werkwijze en visie van de school uit en volgt er een rondleiding door de school.

Inschrijven

Bent u na het gesprek enthousiast over onze school en wilt u uw kind bij ons inschrijven? Dan kan dit als u kind geboren is vóór 31-09-2018.

In de Gemeente Utrecht meldt u uw kind aan in de maand dat hij / zij drie jaar wordt. U wordt hierover geinformeerd door de Gemeente Utrecht. De nieuwe manier van aanmelden is eerlijk, open en eenvoudig. U gaat hiervoor naar: naardebasisschool.utrecht.nl.

Mocht u hierover vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met de school.

Instroom gedurende het schooljaar

Ouders/verzorgers van kinderen, die instromen in hogere groepen worden uitgenodigd voor een persoonlijk kennismakingsgesprek met Carla Kinteh, intern begeleider van de groepen 1 t/m 4 of Mariska Smits, intern begeleider groep 5 t/m 8.

Op basis van informatie van ouders, school van herkomst en eventueel externe partijen zal de schoolleiding bepalen of een kind wel of niet geplaatst kan worden op onze school. In dit besluit spelen ook factoren als groepsgrootte en ondersteuningsbehoefte van de klas een rol. We nemen dit besluit op basis van benodigde zorg voor leerlingen in de groep en bijv. de groepsgrootte. Voordat in overleg met betrokkenen het besluit een kind wel of niet te plaatsen is genomen, heeft de Boemerang nog geen zorgplicht voor de betreffende leerling.